foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Badmintonster Nationale Selectie

Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn sponsoren

 

 

Waarom sponsoring?

Badminton is niet alleen een campingsport waarbij er geteld wordt wie het langst naar elkaar kan overslaan. Het is ook de snelste racketsport van de wereld, waarbij de shuttle wel snelheden kan bereiken van 400 km/h. Het is dus een sport waarbij zeer snel bewogen moet worden en waarbij dynamiek geen onbelangrijk gegeven is. Badminton is ook al vele jaren een Olympische sport en de droom van elke topsporter blijft toch om aan die Olympische Spelen te kunnen deelnemen. Deelnemen? Ja, en dan natuurlijk het liefst niet naar huis gaan zonder eremetaal!

In de topsport gaat het vaak om de details en randzaken die het verschil maken wie wel en wie niet met dit eremetaal naar huis gaat. Als topsporter wil je daarom geen rekening hoeven houden met al die kleine, maar zeer belangrijke bijzaken. Als topsporter moet de volledige focus kunnen liggen op het uitoefenen van de sport, trainen, rusten en toernooien spelen. Presteren als het moet, maar zeker ook rusten als het moet. De randzaken zoals materiaal, reiskosten, trainingsstages, coaches, trainers, locatie etc. wil je als topsporter het liefst zo min mogelijk naar hoeven om te kijken. Een manager is hiervoor niet te missen, maar ook Sponsoren zouden dit prima kunnen aanvullen door bijdrages te leveren of bepaalde producten beschikbaar te stellen.

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Wanneer sponsoren zich aanbieden, kan ik ook veel terug doen. Ik ben in de badminton actief in binnen- en buitenland, wat betekent dat uw bedrijfsnaam op vele plekken te zien zal zijn in de wereld. Ik speel in Duitsland competitie, waar ik dus ook kan promoten. Ik reis zelf naar deze wedstrijden toe, reis elke dag van en naar het trainingscomplex in Arnhem met mijn eigen auto dus ook op deze manier kan ik uw bedrijf promoten. Ook heb ik deze website waar ik regelmatig stukjes op zet over mijn weg naar RIO 2016. De mogelijkheden die ik u dus kan aanbieden zijn:

-        Een advertentie/logo op mijn website

-        Reclame uitingen op mijn shirt (mouw/kraag/borst)

-        Reclame uitingen op mijn trainingspak

-        Reclame uitingen op mijn auto 

-        Badminton clinics geven

Mocht ik uw interesse hebben gewekt door het bovenstaande en bent u geïnteresseerd in sponsoring, neemt u dan gerust contact op met mij via het contactformulier of via mijn email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik kan u dan mijn sponsormap toesturen, of vragen beantwoorden.