foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Badmintonster Nationale Selectie

Twitter

Pling! U heeft 10 nieuwe emailberichten. In principe niks nieuws, elke dag krijgen we tientallen mails, voornamelijk spam wat meteen verwijderd kan worden. Nu zat er echter een email van Frans bij, contact gezocht via de website. Altijd interessant want dat betekent dat iemand echt op zoek is naar ons. Snel openen en doorlezen, hij heeft een online kledingwinkel, webshop dus, en is op zoek naar mensen die hem insprireren en die hij wilt supporteren/sponsoren. Wauw, het vinden van supporters/sponsors is in deze tijd niet gemakkelijk, dus op het moment dat ze jou weten te vinden is het in ieder geval de moeite waard op contact op te nemen!

Dat dus meteen gedaan en een afspraak gemaakt op het NK. Daar klikte het eigenlijk direct van beide kanten, het was een gesprek dat gelukkig niet alleen zakelijk was, maar waarin we ook konden lachen met elkaar. Ook bleek dat het zelfs om twee verschillende webshops gaat, zowel die van Frans, FN-trendy, als die van Marcel, B-hip. Na nog een aantal goede gesprekken hebben we elkaar de hand kunnen schudden en kunnen wij zeggen dat we er twee nieuwe supporters/sponsoren bij hebben: FN-trendy en B-hip! We zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en hopen op een mooie toekomst samen!

Een woordje van onze supporters/sponsoren:

FN Trendy en B-Hip zijn jonge en hippe bedrijven dat exclusieve kledingmerken aanbiedt uit Thailand. Onze passie voor trendy kleding is daarbij onze drijfveer. Zoals we passie hebben voor badminton. De oprichter van FN Trendy is Frans Schouten en van B-Hip Marcel Grift. Wij zijn groot liefhebbers van kleding én van Azië. Het idee voor onze bedrijven ontstond dan ook tijdens één van onze  reizen naar Azië. In de Thaise hoofdstad Bangkok kwamen we  in contact met trendy en hippe kleding. Wij besloten merken de kans te bieden om met hun kleding de Nederlandse markt te veroveren. En te laten zien wat die merken  de modebewuste Nederlander te bieden hebben. FN Trendy en B-Hip zijn niet zomaar webshops. Buiten het feit dat we onderling samenwerken,  werken we ook nauw samen met de shops  die hun kleding via onze websites verkopen. Met elke shop hebben we een persoonlijke band en stemmen we precies af wat we op de markt brengen. Uiteraard krijgen alle merken een eerlijke prijs voor hun kleding. Door de onderlinge samen werking  kunnen de merken tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Dit komt doordat we de kosten laag kunnen houden. De kosten voor het ontwikkelen van kleding ligt in Azië een stuk lager dan in Nederland. Verder gaat de verkoop van de kleding geheel via het internet. Dit zorgt er eveneens voor dat de kosten zo laag mogelijk zijn. Belangrijker is nog dat we worden gedreven door onze passie voor kleding en niet door het streven naar een zo hoog mogelijke winst.